I bageriet i Trosa kokar vi våra marmelader i kopparkittel.
För att få den seg använder vi en alg som heter agar-agar som kommer från växtriket. 

Marmelad - Lakrits -lösvikt
Denna marmeladkonfektyr är på något vis både saltlakrits och sötlakrits på en gång. Svår att...
Lakritsmarmelad i burk
Denna marmeladkonfektyr är på något vis både saltlakrits och sötlakrits på en gång. Svår att...
95:-
Marmelad - Päron
Marmeladkonfektyren kokas på päron, ingefära och socker i kopparkärl. För att få den seg använder...
Marmelad - Apelsin
Marmeladkonfektyren kokas på apelsiner och socker i kopparkärl. För att få den seg använder vi...
Marmelad - Rabarber
Marmeladkonfektyren kokas på rabarberpuré och socker i kopparkärl. För att få den seg använder vi...
Marmelad - Fläder
Marmeladkonfektyren kokas på flädersaft, citron och socker i kopparkärl. För att få den seg...
Marmelad - Hallon
Marmeladkonfektyren kokas på hallon och socker i kopparkärl. För att få den seg använder vi agar...
Fem fruktiga marmelader i burk
Vår konfektyrmarmelad är gjord på riktig frukt, det känner man på smaken. Dessutom är den lagom...
95:-