Marsipanbåten:

Stockholm har många butiker som erbjuder konfektyr men det finns bara en flytande konfektyrbutik.
Marsipanbåten öppnar för julsäsongen den 1 december. Välkomna till Sveriges enda flytande godisaffär på Strandvägskajen 18 i Stockholm. I vårt sortiment hittar du allt för chokladälskare och marsipanfantaster. Vi har även knäck, mintkyssar och nougater som hör julen till. Marsipanmarmelad på kex?-Javisst, vi har tre olika smaker. Eller prova julens två marsipansmaker pepparkaka och saffrans marsipan.
Vi har enheldel godis som är veganska. Vi bjuder på smakprov. Välkommen!Nästa säsong på Marsipanbåten blir julen 2019. Kom ombord på den lilla djurgårdsfärgan och njut av provsmak på våra 12 marsipansmaker. Botanisera bland marsipanfigurer, chokladpraliner, knäck och kola. Du hittar klassiskt julgodis men även specialiteter så som honungsmarsipan att ha på kex eller kolakräm att hälla över glassen.

Vi har många veganska alternativ. Du hittar dem enkelt genom att följa vegansymbolen på prislappen. 

När båten är säsongsstängd hänvisar vi till Kutterkonfekt på Sibyllegatan 29 (se separata öppettider) och vår nätbutik. Se våra produkter i menyn till vänster. 


 

Jul (30nov-29dec): Mån-Sön 11-19

Speciella dagar: 

Julafton 11-15
Juldagen 11-19
Annandagjul 11-19Kontaktuppgifter Marsipanbåten:

Tel: 0707-644750

Adress:Strandvägskajen 18, Stockholm

Mejl: info@kutterkonfekt.se

Marsipanbåten ligger vid busshållplats "Styrmansgatan" på Strandvägen. Där stannar buss 69 och 76. Även spårvagnen stannar där. Till fot är det ca 250 meter från Nybroplan till båten och ca 300 meter från Djurgårdsbron. Båten ligger vid kajplats 18 på Strandvägskajen. Där hittar du även glashuset "Visit skärgården" som är gamla Shellmacken.