Marsipan och praliner på Östermalm:

Mitt i Stockholms gourmécentrum på Östermalm ligger Kutterkonfekts butik på Sibyllegatan 29. Här kan du välja en färdig present eller plocka ihop dina egna favoritpraliner i en påse eller ask. Vi hjälper gärna till att göra en unik gåva med vacker inslagning efter dina önskemål. Provsmak bjuds alltid ur vårt breda marsipansortiment. Butiken ligger vägg i vägg med Östermalmstorgs tunnelbaneuppgång på Sibyllegatan. Välkommen in!


Vi har vackra chokladaskar som passar att ge bort till alla tillfällen. Älskar du lakrits har vi flera alternativ för dig - Fråga personalen så hjälper vi dig. Drickchoklad finns i flera olika smaker. Vi erbjuder ett flertal veganska produkter. 
Vi gör gärna presentkit efter önskemål som vi slår in i cellofan.

På Sibyllegatan hittar du bland annat pralinaskar, chokladbräck, marmelad, teer och praliner på lösvikt. Allt handgjort i vårt eget bageri i Trosa.  Vi erbjuder takeaway kaffe, drickchoklad och provsmaka gärna vår marsipan från vårt provsmak.
Öppettider på Sibyllegatan 29: 

Mån-fre 10.00-18.00
Lördag 10.00-18.00

Speciella dagar:

Julafton stängt
Juldagen stängt
Annandagjul stängt
Nyårsafton 10-16
Nyårsdagen stängt
Trettondag jul 6 januari stängt
Påskafton 10-15
Påskdagen 12-18
Annandagpåsk 12-18
1 Maj Stängt

Kristihimmelsfärdsdagen 10-16
Nationaldagen stängt

Vi har stängt under sommarlovet.

 

Kontaktuppgifter:

 

Tel 08-52800211

Adress:Sibyllegatan 29, 114 42 Stockholm

Mejl: info@kutterkonfekt.se

Butiken ligger på Sibyllegatan 29. Den ligger alldeles till höger om Östermalmstorgs tunnelbaneuppgång från Sibyllegatan. Här stannar även buss 62 och 91.

<