Marsipan och praliner på Östermalm:Mitt i Stockholms gourmécentrum på Östermalm ligger Kutterkonfekts butik på Sibyllegatan29. Här kan du välja en färdig present eller plocka ihop dina egna favoritpraliner i en påse eller ask. Vi hjälper gärna till att göra en unik gåva med vacker inslagning efter dina önskemål. Provsmak bjuds alltid ur vårt breda marsipansortiment. Butiken ligger vägg i vägg med Östermalmstorgs tunnelbaneuppgång på Sibyllegatan. Välkommen in!


Nu är påsken på Kutterkonfekt här! Vi har marsipankycklingar för påsktårtan, våra mycket uppskattade chokladägg fyllda med våra egna handgjorda praliner. Vi har även vackra farberge ägg fyllda med praliner från oss och mer påskartiklar därtill! Säsongens marsipancigarr är en valnöt och en päroncognac i ask.
Vi gör gärna presentkit efter önskemål som vi slår in i cellofan.

På Sibyllegatan hittar du bland annat pralinaskar, chokladbräck, marmelad, teer och praliner på lösvikt. Allt handgjort i vårt eget bageri i Trosa.  Vi erbjuder takeaway kaffe, drickchoklad och provsmaka gärna vår marsipan från vårt provsmak.
Öppettider på Sibyllegatan 29: 

Måndag-Lördag 10.00-18.00
Söndag 12-18 (dock stängt söndagen 11/3)


Speciella dagar:

Julafton stängt

Juldagen stängt

Annandagjul stängt

Nyårsafton 10-16

Nyårsdagen stängt

Trettondag jul 6 januari stängt

Påskafton 10-15

Påskdagen 12-18

Annandagpåsk 12-18

Kristihimmelsfärdsdagen 10-16

Nationaldagen stängt

 

Kontaktuppgifter:

Tel 08-52800211

Adress:Sibyllegatan 29, 114 42 Stockholm

Mejl: info@kutterkonfekt.se

Butiken ligger på Sibyllegatan 29. Den ligger alldeles till höger om Östermalmstorgs tunnelbaneuppgång från Sibyllegatan. Här stannar även buss 62 och 91.

<